Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

NOUTATE - Materialul 3D Mesh

Știri - 2021-04-04

Plăcut ca o briză de vară

Flux de aer de până la 8 ori mai mare cu noua țesătură 3D Mesh BeSafe *.

Siguranța se află în ADN-ul BeSafe, la fel și confortul. Fiecare copilaș ar trebui să se simtă confortabil în sistemul de călătorie, indiferent dacă este vorba de un drum scurt sau unul mai lung.

Image 156

Zilele călduroase pot fi incomode în cazul călătoriilor lungi cu mașina, sau chiar în timpul activităților cu copiii în aer liber. De acum înainte însă, nu am fi surprinși dacă, ca părinți, ați fi invidioși pe ce materialul Peak Mesh are de oferit copiilor în scaunele auto BeSafe selectate și în sistemul de purtare pentru bebeluși Haven ™.

Țesătura BeSafe Mesh are o structură deschisă și un strat pentru distanțare cu structură 3D. Astfel, căldura și umezeala stau departe de copilaș, în timp ce aerul poate circula fără probleme între straturi.

Image 237

Prin acest sistem, țesătura BeSafe 3D Mesh oferă o permeabilitate a aerului de până la 8 ori mai mare pe scaunele auto selectate * și de până la 4x mai mare pe sistemul de purtare bebe BeSafe Haven ™ **.

Cu materialul BeSafe 3D Mesh, aventurile de vară nu au fost nicicând mai plăcute.

Această țesătură este disponibilă în varianta de culoare ‘Peak’, o nuanță de gri mediu, care reduce absorbția de căldură și are un finisaj premium.


Peak Mesh este disponibil pe:

Sistemul de purtare Bebe

BeSafe Haven™ - Disponibil în curând

Scaune auto recomandate de la naştere

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
iZi Twist B i-Size - Disponibil în curând

Scaune auto recomandate de la aprox. 6 luni

iZi Modular A X1 i-Size
iZi Twist i-Size

iZi Turn i-Size

Scaune auto recomandate de la aprox. 4 luni

iZi Flex FIX i-Size

* Țesătura 3D utilizată pe scaunele auto BeSafe are o permeabilitate de aer de până la 8x mai mare decât țesătura convențională laminată cu spumă PU

** Țesătura 3D utilizată pe suportul pentru bebeluși BeSafe are o permeabilitate la aer de până la 4x mai mare decât țesătura convențională laminată cu spumă PU

*** Țesătura din TENCEL ™ - pânză -bumbac-spandex folosită pe sistemul de purtare bebe BeSafe are o permeabilitate la aer de până la 2,5x mai mare decât țesătura din TENCEL ™- bumbac

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data