Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Filozofia BeSafe

Image 97


PENTRU CEI MICI

BeSafe creează scaune auto pentru copii de mai bine de 50 de ani. Multe lucruri s-au schimbat între timp, dar obiectivul celor de la BeSafe a rămas același, și anume siguranța micilor pasageri, cu o viziune clară: ca nici un copil să nu fie rănit într-un accident de mașină. Folosind realitatea ca punct de plecare, o realitate care necesită mai mult decăt produse aprobate pentru a reuși, BeSafe se concentrează pe a da tot ce e mai bun.

"Este nevoie de ingineri adevărați și de inovații inteligente pentru a ne atinge obiectivul, iar noi ne dorim mereu să continuăm să ne auto-depășim!"

Cu accent pe copii, dar și pe viața reală, se creează cele mai bune condiții pentru a realiza scaunele BeSafe. Cu toate acestea, țelul nostru e să ne auto-depășim mereu! Noi inovații se dezvoltă în mod constant pentru a face produsele BeSafe chiar mai sigure și mai ușor de utilizat.

Este responsabilitatea părintelui de a alege scaunul potrivit pentru micul pasager, în funcție de vârstă și de situația familiară, dar, este responsabilitatea brandului BeSafe de a se asigura că produsele oferă cele mai înalt nivel de siguranță de fiecare dată!

REALITATEA

Capul unui nou-născut reprezintă aprox. 25% din greutatea corpului. În cazul unei coliziuni, capul și gâtul copilului vor fi expuse la o forță extremă. Aproximativ 47% din coliziuni sunt coliziuni frontale, cele mai frecvente și cele mai periculoase, deoarece acestea se produc la viteze mari. În cazul unui accident frontal, impactul asupra gâtului copilului este de 5 ori mai mare într-un scaun orientat cu fața la direcția de mers, comparativ cu un scaun orientat cu spatele la direcția de mers.

BeSafe recomandă ca cei mici să călătorească cu spatele la direcția de mers cât mai mult timp posibil, cel puțin până la vârsta de 4 ani. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că ei sunt în creștere. Multe lucruri se întâmplă în primii 4 ani de viață, iar scaunul auto trebuie să ofere cea mai mare siguranță pe întreaga perioadă de utilizare. Deoarece impactul lateral reprezintă aprox. 25% din numărul total de coliziuni, este extrem de important ca protecția împotriva acestuia să crească odată cu copilul. În primii 4 ani, copilul crește cu aprox. 55 cm în înălțime și 15 kg în greutate. Cu alte cuvinte, scaunul auto trebuie să fie la fel de bun atât pentru bebeluș cât și pentru un copil mai mare.


INOVAȚII DE SIGURANȚĂ


Image 54INSTALARE SIGURĂ ȘI UȘOARĂ

O instalare sigură și ușoară asigură totul pentru ca micul pasager să călătorească în siguranță în mașină. BeSafe îmbunătățește în mod constant procesul de instalare, făcându-l cât mai simplu posibil. Scaunele auto BeSafe cu prindere ISOfix sunt dotate cu indicatoare clare care arată când scaunul auto este montat corect, atât vizual cât și audio. Acest lucru oferă părintelui și mai multă liniște.
Image 47PROTECȚIA LA IMPACTUL LATERAL

Protecția laterală corect poziționată reduce impactul la care este supus copilul în cazul unei coliziuni laterale. Toate scaunele auto BeSafe sunt echipate cu SIP – Protecție la impactul lateral. În plus, BeSafe a dezvoltat și o protecție suplimentară la impactul lateral, SIP+. O nouă soluție inovatoare, care absoarbe forța impactului asupra capului și gâtului copilului, reducând-o cu incă 20%.
Image 113CREȘTE ÎMPREUNĂ CU MICUL PASAGER

Copiii sunt în permanentă schimbare, cresc și este extrem de important ca scaunul auto sa-i fie potrivit în fiecare etapă a dezvoltării sale. Scaunele auto BeSafe cresc împreună cu copilul în diverse moduri. Centurile de siguranță pot fi reglate cu ușurință, iar inserțile detașabile asigură poziționarea corectă a copilului în scaunul auto pe întreaga perioadă de utilizare. Poziția reglabilă de somn oferă copilului un confort maxim, indiferent de vârsta sa.Image 94SPAȚIU SUFICIENT PICIOARELOR

Unul dintre motivele cele mai frecvente pentru care părinții întorc copilul cu fața la direcția de mers mult prea devreme este din cauza lipsei de spațiu pentru picioare. BeSafe a dezvoltat o nouă tehnologie care oferă micuților mai mult spațiu pentru picioare și astfel, o perioadă de utilizare mai lungă. Amintiți-vă, copiii sunt cei mai vulnerabili în interiorul corpului, iar picioarele îndoite nu reprezintă un risc pentru siguranță.
Image 3UTILIZARE UȘOARĂ

Indiferent de cât de sigur este un scaun auto, acesta nu-și va îndeplini corespunzător funcția de siguranță dacă nu este folosit corect. La BeSafe se pune mare accent pe facilitarea utilizării. Produsele se adaptează cu ușurință copilului printr-o singură acțiune. Un sistem de centuri inteligente cu magneți asigură o utilizare zilnică ușoară, iar facilitarea instalării ajută ca mutarea scaunului dintr-o mașină în alta să fie mult mai accesibilă. Toate aceste caracteristici sunt concepute pentru a ușura folosirea zilnică.


Image 86FLEXIBILITATE

Stilurile noastre de viață diferă, și cu toții avem necesități diferite. Brațele reglabile ISOfix oferă mai mult spațiu în mașină atunci când copilul este mic, iar soluția cu o bază și două scaune crește ușurința în utilizare și facilitează comutarea între mașini. Scoiciile auto BeSafe sunt ușoare și comod de transportat. Scoica poate fi montată pe cele mai cunoscute tipuri de cărucioare și funcționează perfect ca sistem de călătorie.REZULTATE DE SIGURANȚĂ

În cadrul ediției de toamnă din 2019 a testului scaunelor auto pentru copii ADAC/Stiftung Warentest, modelul BeSafe iZi Kid X3 i-Size a obținut rezultate fantastice și a fost desemnat câștigător al categoriei sale (aprox. 1-4 ani) de către ADAC. Modelul BeSafe iZi Kid X3 i-Size, care a trecut deja cu succes testul suedez PLUS, a obținut rezultatul remarcabil de siguranță de 1,1 – cel mai bun rezultat printre scaune testate anterior pentru copii cu vârste cuprinse între 1-4 ani, menționat in arhiva ADAC.

Compania suedeză de asigurări Folksam și-a actualizat testul scaunelor auto pentru copii (pentru copiii între 9 luni și aproximativ 4 ani). Dintre cele 32 de scaune auto testate, modelul BeSafe iZi Plus X1 a fost premiat „Best in Test 2019”, preluând locul I de la predecesorul său, BeSafe iZi Plus.


Image 105 Image 59

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data