Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

BeSafe Brand Manifesto

Blog - 2019-12-09

În calitate de părinți, dorim să oferim copiilor noștri tot ce e mai bun. Îi protejăm, îi sprijinim și îi pregătim pentru viitor.

Călătoriile împreună sunt o parte importantă a vieții de familie - fie că e vorba despre o călătorie lungă, fie că am ieșit numai pentru o înghețată.

A fi împreună în timp ce abordăm aventurile vieții, mari și mici, este modul în care creăm amintiri de durată. Experiențele pe care le împărtășim, trezesc o apreciere pentru lumea din jurul nostru și o curiozitate de a explora mai departe. Descoperind lumea împreună cu cei mici, îi ajutăm să crească fericiți, puternici și îi pregătește să facă tot posibilul pentru a-și urma visele. Acest spirit de aventură și minune face parte din ADN-ul scandinav și este în centrul a tot ceea ce se întreprinde la BeSafe. Stabilit în 1963 de familia norvegiană Torgersen și condusă de cea de-a patra generație de fondatori, familia BeSafe are aceeași pasiune: să se asigure că puteți explora lumea în siguranță împreună cu toată familia, pregătiți pentru orice situație s-ar ivi pe drum.

Viata este o călătorie frumoasă :)

O nouă călătorie începe în fiecare zi. Împreună!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data