Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
Confidentialitatea datelor
Noi, OBI Prodcom SRL luăm în serios securitatea datelor Dvs.  și nu le înstrăinăm terților, sub nici o formă, gratuit sau contra cost.
 
Astfel, garantăm păstrarea în siguranță maximă a tuturor informațiilor Dvs. personale care ajung în posesia noastră, pentru buna funcționare a relației.
 
 Vom folosi datele personale doar pentru:
 
- comunicarea cu Dvs;
- transmiterea de newslettere și oferte speciale;
- informări despre contul și statusul comenzilor;
- solicitarea de feed-back și testimoniale;
- livrarea produselor la adresa indicată. În acest caz, numele, adresa de livrare și numărul Dvs. de telefon vor fi transmise firmei de curierat care va efectua livrarea.
 
Nu vom folosi datele pentru:
 
- a le transmite terților;
- a face SPAM;
- prelucrarea plăților online - IN CURAND
 
Pentru a putea gestiona în bune condiții relația cu Dvs.,  putem stoca următoarele informații: adresa de email, date de contact (adresă, telefon), cookie-uri, IP-uri, informații despre ISP-uri (Internet Service Provider, furnizor de servicii internet, de exemplu RDS-RCS), browserul folosit pentru a accesa pagina (de exemplu Internet Explorer sau Firefox), data și ora vizitei, respectiv informații despre care subpagini au fost vizitate.

Datele personale ale utilizitarilor site-ului scauneauto.ro (besafe.ro) vor fi prelucrate astfel:
- furnizorul serviciului de trimitere de newslettere (Mailchimp) va avea acces la numele și adresa de email a abonaților la newletter;
- firma de curierat va avea acces la numele, adresa, numărul de telefon al clienților care au plasat o comanda pe scauneauto.ro (besafe.ro), pentru a putea face livrarea în bune condiții;
- firma procesatoare de plăți online va avea acces la numele, adresa, numărul de telefon și adresa de email a tuturor clienților care optează pentru plata cu cardul - IN CURAND
 
 
Legea nr. 677/2001
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficieaț de următoarele drepturi privind datele personale comunicate către scauneauto.ro (besafe.ro):
- dreptul de acces la datele personale transmise;
- dreptul de intervenție asupra datelor personale transmise;
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
- dreptul de a vă adresa justiției;
- dreptul de a vă opune prelucrării datelor Dvs. personale și să solicitați ștergerea acestor date. 
 
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa în scris către scauneauto.ro (besafe.ro)  la adresa de email office@besafe.ro sau telefonic la numărul  0748 217 210.
 
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 248372 Azi: 113